Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Lumamed logo a

 • LUMAMED HEALTH & CARE

  LUMAMED HEALTH & CARE

  o noua abordare in solutiile medicale

 • LUMAMED HEALTH & CARE

  LUMAMED HEALTH & CARE

  intotdeauna aproape de clientii nostri

 • LUMAMED HEALTH & CARE

  LUMAMED HEALTH & CARE

  mai multa flexibilitate, mai multa performanta

Ce spun clientii nostri

serban damianAm avut plăcerea să colaborez cu Lumamed într-o perioadă în care urmăream să îmi dezvolt aria de servicii, iar ei au venit în întâmpinarea mea cu soluția adecvată. M-am bucurat să descopăr nu numai profesionalism, ci și disponibilitate către comunicare, consultanță, rezolvarea problemelor și nu în cele din urmă, prietenie și multă deschidere. Recomand cu toată căldura Lumamed.

SERBAN DAMIAN, medic nutritionist si partener - 

Centrul de nutritie Superfit

Cine suntem

medical 563427 1920

Lumamed este o companie care a luat nastere in 2010 ca un start-up de familie, orientat catre nisa de consumabile medicale. Am pornit aceasta afacere din dorinta de a oferi un mod diferit de lucru cu partenerii nostri din domeniul serviciilor medicale. Lucram intr-un mediu relaxat, cu o abordare flexibila catre client si axata pe performanta. Ne dorim sa fim perceputi ca niste parteneri si nu ca niste furnizori.

CITESTE MAI DEPARTE

Obiectiv

groupVrem sa punem la dispozitie o paleta de servicii si produse de calitate, adaptate la nevoile fiecarui client sau partener si sa pastram o legatura personala care sa genereze eficienta si rapiditate in relatia dintre noi.

Avem multa experienta in piata de echipamente medicale si ce ne dorim sa aducem in plus este relatia personala, de incredere, cu fiecare din partenerii nostri.

COSMIN CURARIU, PARTENER - LUMAMED

Nu există articole în această categorie. Dacă pe această pagină există subcategorii, acestea pot conține articole.

Avem 13 vizitatori și nici un membru online